Cad-On Servicii Cadastru, Proiectare, Certificari energetice

Cadastru, proiectare Consultanţă tehnică

CAD-ON proiectează tot ce clienţii visează.

CERE OFERTA

Certificare energetică

Dintre multele calitati ale unei locuinte, aceea de a consuma putina energie pentru asigurarea confortului termic interior nu este deloc de neglijat, caci un consum de energie redus inseamna cheltuieli de intretinere mai mici.

Directiva europeana 91/2002/CE privind performanta energetica a cladirilor a fost transpusa in legislatia romana prin legea 372/2005, conform careia pentru toate cladirile, la punerea in functiune sau in momentul vinderii sau inchirierii acestora, este obligatorie prezentarea Certificatului de Performanta Energetica (CPE).

CPE este un document tehnic care prezinta, intr-un mod sintetic si unitar, performanta energetica a cladirii, cu detalierea principalelor caracteristici ale constructiei si a instalatiilor aferente acesteia (incalzire, apa calda, climatizare, ventilatie naturala sau mecanica) rezultate din analiza termica si energetica. CPE are ca scop, pe langa oferirea de informatii despre performanta energetica a cladirii si instalatiilor aferente acesteia, si imbunatatirea conditiilor de igiena si confort termic.

Un alt scop  este identificarea si  reducerea pierderilor energetice, reducerea consumului de combustibili si energie electrica folosite, precum si reducerea emisiilor de CO2.

Pornind de la caracteristicile reale ale sistemului constructie  –  instalatii aferente, CPE incadreaza cladirea in clase de performanta energetica si de mediu si acorda locuintei o nota energetica care ofera proprietarului, chiriasului sau cumparatorului, informatii privind consumul real de energie.

Dintre multele calitati ale unei locuinte sau constructii cu alta destinatie, aceea de a consuma putina energie pentru asigurarea confortului termic interior  nu este deloc de neglijat, caci un consum de energie redus inseamna cheltuieli de intretinere mai mici.

CPE va duce la determinarea corecta a pretului unei locuinte, pretul acesteia depinzand in mare masura de marimea consumului de energie termica, electrica si gaze naturale.

Cerere ofertă

Vă aşteptăm cu interes propunerile de colaborare, prin completarea formularului de mai jos. Pentru a vă răspunde cât mai adecvat, vă rugăm să alegeţi si tipul de lucrare de care sunteţi interesat.

CAPTCHA code